+386 41 643 646 stamfor@siol.net

Ponudba

PEDROTTI S.P.A

Vodilni Italijanski proizvajalec normalij za orodjarstvo. Družbo Pedrotti sestavljata dve podjetji in sicer Pedrotti Meccanica, proizvajalec standardnih orodnih plošč za izdelavo orodij za brizganje plastike in orodij za izsekovanje in preoblikovanje.

Podjetje Pedrotti Normalizzati je proizvajalec izmetačev, vodil, puš in drugih standardnih sestavnih delov za orodja.

www.pedrotti.it

MOLEMAB S.P.A.

Vodilni italijanski proizvajalec brusnih plošč s proizvodnjo v Evropi in ZDA ter razvejano mrežo prodajnih podružnic. Za Evropsko tržišče sta predvsem pomembni dve podjetji, podjetje Molemab s.p.a s sedežem v kraju Ome (Brescia), ki proizvaja konvencionalne bruse ter podjetje Molemab Inotech GmbH iz Launsdorfa (Avstrija), ki proizvaja bruse iz superabrazivnih materialov (diamant in CBN).

www.molemab.com

CHIA-MO s.r.l.

Italijansko podjetje z dolgoletno tradicijo izdelave vpenjalnih, vodilnih in podajalnih stročnic, držal za orodja in drugih rezervnih delov za stružnice.

www.chiamo.it

DUNNER SA

Eno najstarejših Švicarskih podjetij za izdelavo orodij in vodilnih trdokovinskih ali keramičnih stročnic za stružne avtomate.

www.dunner.ch

ANDRE FREI & FILS SA

Švicarski proizvajalec rezervnih delov za stružne avtomate.

www.frei-andre.ch

HARTMETALL ESTECH AG

Švicarski proizvajalec trdokovinskih polizdelkov različnih profilov in oblik. Polizdelke izdelujejo tako za rezanje in prebijanje, kot za izdelavo rezilnega orodja (svedrov, rezkarjev,….) in seveda oblik po naročilu.

www.hartmetall-estech.ch

Oprema za delavnice

Izdelki različnih proizvajalcev in trgovskih hiš. Ponujamo: delovne pulte, skladiščne regale, zabojnike,…

www.tecnotelai.it

www.ltf.it